Citygame Levend Ganzenbord met begeleiding op afstand (eigen locatie) , Slagharen

Levend Ganzenbord

Ganzenborden, wie is er niet mee opgegroeid? Dit oergezellige bordspel wordt al bijna 400 jaar gespeeld in Nederland. Iets om te koesteren, daarom hebben wij een speciale ‘City Game Levend Ganzenborden’ versie bedacht voor groepen en bedrijfsuitjes. 

De "levende" variant heeft dezelfde valkuilen als het origineel. De gevangenis bijvoorbeeld: een verkeerde stap en je gaat de bak in! Voor je overige geluk ben je overgeleverd aan de dobbelsteen.

Wat staat je te wachten tijdens Levend Ganzenbord?

De omgeving is jullie speelveld en jullie zijn de pionnen. Alle teams beginnen bij start en hier wordt voor het eerst virtueel met de dobbelstenen gegooid. Afhankelijk van het aantal gegooide ogen bezoeken jullie een vakje op het speelbord midden in jullie omgeving. Voer verschillende foto opdracht. Ook moeten er vragen worden beantwoorden over interessante bezienswaardigheden in de stad. Voer alle afwisselende en uitdagende opdrachten uit om opnieuw te mogen gooien.

 

Stap voor stap komt het einde dichterbij, namelijk vakje 63. Het team dat deze locatie als eerste bereikt is de winnaar van Citygame Levend Ganzenbord. Maar pas op voor de herberg, de put, de gevangenis en het doolhof. Op deze locaties kunnen jullie hinder ondervinden. Daarentegen brengt de brug de teams extra stappen verder op het speelbord. 

 

Worden jullie de winnaar van dit spannende en interactieve spel? Aan het eind van het spel volgt er een huldiging van de winnaar. Dit team gaat met een leuk aandenken naar huis!

Citygame Levend Ganzenbord met begeleiding op afstand (eigen locatie)

  • Vanaf 4 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 2 uur
  • Vanaf € 25,- per persoon
  • Op 1 locaties mogelijk
Citygame Levend Ganzenbord met begeleiding op afstand (eigen locatie)

Offerte aanvragen

personen
Slagharen

Slagharen

Slagharen is een dorp in de gemeente Hardenberg, dat gelegen is in Noord-Salland in de Nederlandse provincie Overijssel. In 2004 telde het dorp 2944 inwoners. Slagharen is als vervenersnederzetting ontstaan rond 1840, toen Duitse veenarbeiders (hannekemaaiers) richting Oost-Nederland trokken.

De naam Slagharen is afkomstig van 'slag', wat stuk grond of land betekent, gecombineerd met 'haare', wat hoger gelegen gebied betekent. Dit laatste gegeven vindt men nog terug in het feit dat oudere Slagharenaren nog steeds 'op Slagharen' zeggen wanneer zij bedoelen dat zich iets binnen de dorpsgrenzen bevindt.


Ervaringen