Ik Hou van Holland Quiz , Werkendam

Ik Hou van Holland bedrijsfuitje
Oer-Hollands genieten tussen de gangen door!
 
De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Hou je van Holland? Doe de Ik Hou van Holland quiz als bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of familiefeest! Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer je eigenheimers kennen! Een supergezellig quiz, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk! 
 
Wat staat je te wachten tijdens de Ik Hou van Holland Quiz?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Elke team krijgt een eigen kleur petje uit onze nationale driekleur: rood, wit of blauw. Na een inleiding met een authentieke Hollandse muzikale kraker gaat het feest beginnen.
 
De presentatie van de Ik Hou van Holland quiz is in handen van een oer-Hollandse quizmaster. Hij of zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling-, BN'ers en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken! Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. 

Ik Hou van Holland Quiz

  • Vanaf 6 personen
  • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • Vanaf € 49,95 per persoon
  • Op 1 locaties mogelijk
Ik Hou van Holland Quiz

Offerte aanvragen

personen
Werkendam

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.


Ervaringen